Etusivu     
29.2.2016   
Elintarvikeketjun kiertotalous ja Lannan ravinteet kiertoon seminaarit maaliskuussa

Pyhäjärvi-instituutti on mukana Kohti vesiviisasta kiertotaloutta -hanketta. Hankkeessa järjestetään maaliskuun alkupuolella 10.-11.3. kaksi seminaaria, joista torstaina 10.3. pidetään Elintarvikeketjun kiertotalous -seminaari ja 11.3. Lannan ravinteet kiertoon -seminaari.

Elintarvikeketjun kiertotalouspäivässä keskustellaan elintarviketuotannon sivuvirtojen hyödyntämisestä, veden kestävän kulutuksen tekniikoista ja ratkaisuista ja kiertotalouden esteistä ja mahdollisuuksista. Päivä on suunnattu elintarviketuotannon ja sen sivuvirtojen kanssa työskenteleville, yrityksille, viranomaisille, kehittämis- ja asiantuntijaorganisaatioille, kuntien edustajille ja aluekehittäjille. Tilaisuuden tavoitteena on etsiä ratkaisuja elintarvikeketjun sivuvirtojen parempaan hyödyntämiseen alueella sekä pohtia toiminnan edellytyksiä ja esteitä. Paneelikeskustelussa etsitään vastauksia päivän aikana nousseisiin teemoihin ja kysymyksiin.

Lannan ravinteet kiertoon päivä on suunnattu viljelijöille, lannan tuottajille, lannan ravinteiden kierrätykseen liittyville yrityksille, viranomaisille ja sidosryhmille. Päivän tavoitteena on etsiä uusia toimintatapoja ja ratkaisuja lannan kestävään käyttöön ja ravinteiden kierrätykseen. Paneelikeskustelussa etsitään vastauksia päivän aikana nousseisiin keskeisiin teemoihin ja kysymyksiin.

Molempien päivien yhteyteen kootaan yritystori, jossa voi tutustua alan yrityksiin.

Tilaisuuksiin ilmoittautuminen on 3.3.2016 mennessä ilmoittautumislomakkeella:


Lämpimästi tervetuloa!

 
Pyhäjärven suojeluohjelma, Sepäntie 7, 27500 Kauttua (Eura), puh. (02) 838 0600